Styrelse och stadgar

Du når styrelsens ledamöter via nedanstående kontaktuppgifter. Vill Du skicka en e-post direkt till styrelsen går det bra att använda kontaktformuläret längst ned på hemfliken. Det går också bra att skicka e-post direkt till gof@blacku.se

Föreningens stadgar, fastställda i november 2017, finner Du här.

Måns Hjernquist

Måns Hjernquist

Ordförande

Sproge Snoder 806
623 44 Klintehamn
telefon 0498-24 42 63

Tillsynsman på Lilla Karlsö, illustratör, konstnär och fårbonde. Fågelintresse sedan modersmjölken och särskilt inriktad på inventering, ringmärkning och fågelstudier.

Per Smitterberg

Per Smitterberg

Vice ordförande

Uppväxt i Slite men har hela ”fågelön” i hjärtat. Jobbar sedan 1981 på Visby lasarett, ägnar den mesta fritiden åt fåglarna. Inventeringar, fotografering och målning är huvudintressen.

Sven-Olof Lundgren

Sven-Olof Lundgren

Ledamot

Har skådat fågel sedan slutet av 70-talet och är allmänt fågel- och naturintresserad.

 

Arvid Svanborg

Arvid Svanborg

Ledamot

Biolog och lantarbetare som är intresserad av fåglar och naturvård. På fritiden blir det ofta fågelskådning, främst på Storsudret.

Tomas Carlsson

Tomas Carlsson

Ledamot

Arbetar som passionerad historieberättare. Fågelmässigt har han en bakgrund som inbiten inventerare och ringmärkare. Har hållit på med fåglar sedan början av 1960-talet.

Clas Hermansson

Clas Hermansson

Sekreterare

Pensionerad västgöte som varit intresserad av fåglar sedan 1958. Tranorna förde honom till Gotland 2010. Skådar och inventerar fåglar på heltid.

Sten Wikström

Sten Wikström

Kassör

Erik Fröding

Erik Fröding

Ledamot

Ekonom och jurist med stort fågel- och naturintresse. Fågelskådat aktivt sedan 2011. Växt upp på Storsudret och skådar helst vid Husrygg och Hoburgsklippan.